Menu Sluiten

Uvc Desinfectie Systemen

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren.

Wij zijn leverancier van alle soorten veiligheidssignalisatie, lockout-tagout materieel voor onderhoud aan technische installaties en de verdeling, installatie en service van Lighthouse label printers. Deze printers laten U toe om eigen labels, etiketten, borden, naamplaatjes, Kyoto labels, leidingmarkering, etc… in meerkleuren op zelfklevend vinyl te printen.

Een 2de tak van ons bedrijf houdt zich bezig met verkoop en installatie van SafeRack producten;

  • Valtrappen met kooien voor valbescherming, voor een veilige toegang en inspectie op tankwagens, vast geïnstalleerd of dmv mobiele trappen, maar ook als Marine Gangway. 
  • Erectastep modulaire platformen, om pijpleidingen, buntwalls of productielijnen te overbruggen, of om makkelijk toegang te verkrijgen tot moeilijk bereikbare posities, al of niet permanent of tijdelijk geïnstalleerd.
  • YellowGate, in de breedte verstelbare valpoortjes, snel en eenvoudig te installeren waar er potentieel val gevaar is, of om directe doorloop af te schermen. 
  • RollAStep, mobiele trappen en werkplatformen. Safety Science staat eveneens in voor de installatie van alle SafeRack producten.

Meer info te vinden op www.safetyscience.be

52153025215302

Meer info

tags: Far Uv-c – Industriële Labelprinter – Klaptrappen – Kleuren Labelprinter – Uv222 – 

Wenst u meer info over uvc desinfectie systemen kijk dan vlug op https://www.safetyscience.be | Uvc Desinfectie Systemen

Printing | Veiligheid | Signalisatie | Desinfectie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Uvc desinfectie systemen

home techniek standenbouw meubilair amp decoratie trusstogen constructies nieuws fotogalerij ons team uvc desinfectie systemen contact vraag hier uw prijsofferte aan scroll down professional mood creators uvc desinfectie systemen uvc desinfectie systemen antibacterieel antivirus antischimmel we brengen steeds meer tijd binnenshuis door bijvoorbeeld op het werk in vliegtuigen scholen en winkelcentra. De lucht die we in deze omgevingen inademen is allebehalve schoon. Deze lucht wordt vaak opnieuw gecirculeerd inclusief alle bacterieumln virussen pollen rook en giftige gassen. Vooral in ziekenhuizen kan dit echt een probleem zijn uvc desinfectie systemen zijn vaak veelgevraagd Ziekenhuisinfecties treffen ongeveer van de patieumlnten tijdens hun verblijf. En e.

zwembaden producten realisaties over ons contact producten de filterinstallatie is het hart van uw zwembad de waterkwaliteit is een topprioriteit. Wij gebruiken slechts de allerbeste toestellen die we eerst op onze eigen zwembaden uitgebreid getest en goed bevonden hebben. Al onze systemen voor betonnen kuipen en monobloks worden ter plaatse gemonteerd hiervoor maken wij geen gebruik van prefab filterkits. Wij berekenen de capaciteit van de filtratie conform de inhoud van het zwembad en aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. Al onze filterinstallaties zijn voorzien van een uvc desinfectiesysteem. Uvc vernietigt doeltreffend algen bacterieumln en virussen en zorgt ervoor dat het zwembadwater steeds sprankelend helder en gezond is. Afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en de wensen van onze clieumlnten wordt het zwembad verwarmd via een warmtewisselaar een warmtepomp of zonneenergie Selectie over uvc desinfectie systemen Onze installaties zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen slechts een minimum aan onderhoud. Chloor ph neem contact met ons op voor bestelligen of informatie omtrent ph chlo.

Inlichtingen over Uvc desinfectie systemen

skip to content werkdagen uu amp uu. Home technische dienst faq veelgestelde vragen rma herstelling en retourzending uvc desinfectie toestellen nieuws webwinkel fotomedicus nederlands franais search this website menu close home technische dienst faq veelgestelde vragen rma herstelling en retourzending uvc desinfectie toestellen nieuws webwinkel fotomedicus nederlands franais desinfectie toestellen van elfo home desinfectie toestellen van elfo desinfectie toestellen van elfo made in europe deze nieuwe reeks toestellen desinfecteren op basis van uvc lichttechnologie. De toestellen vernietigen bacterin schimmels en virussen in de lucht de ruimte en op oppervlakken zonder gebruik van schadelijke producten en chemicalin. Ze zijn een efficint hulpmiddel in de strijd tegen covid en andere ziekteverwekkers. De elfo uvc desinfecteringstoestellen hebben een zeer ruim toepassingsgebied. Enkele voorbeelden openbare gebouwen bedrijven vergaderzalen wachtkamers klaslokalen kan.